ایمپلنت دندان شامل پایه فلزی می باشد که در داخل استخوان فک قرار گرفته و به عنوان جایگزین کردن ریشه دندان نامیده میشود و به ان جوش می خورد. ایمپلنت دندان در سعادت اباد را می توان با مرکز کینگ دنتال دریافت کرد. چرا که ما از بهترین مرکز های انجام خدمات برای شما هستیم و میتوانید بهترین خدمات را در زمینه دندانپزشکی از ما دریافت نمایید.
مراحل انجام ایمپلنت دندان به ترتیب
- پیدا کردن یک مرکز ایمپلنت دندان
- مشاوره و برنامه ریزی مراحل درمان
- انجام دادن برخی از درمان ها اگر لازم شد
- جراحی و کاشت ایمپلنت دندان
- جوش خوردن پایه ایمپلنت و بستن هیلینگ
- قالب گیری ایمپلنت دندان
- ساخت روکش ایمپلنت دندان
- نصب اباتمنت و روکش ایمپلنت
بررسی تمامی مراحل ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان دارای انواع متفاوتی است که بسته به شرایط می تواند کمی متفاوت و فرق داشته باشد که در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم کرد.
یافتن یک مرکز ایمپلنت دندان
یافتن یک مرکز ایمپلنت دندان یکی از مهم ترین مرحله های ایمپلنت دندان است. ایمپلنت دندان یک درمان با حساسیت بالا به شمار می رود که موفقیت، کیفیت و طول عمر ایمپلنت دندان با مهارت و تجربه دکتر ایمپلنت شما خیلی مرتبط است. کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد کینگ دنتال از بهترین مراکز برای انجام خدمات ایمپلنت دندان در سعادت اباد است و می توانید بهترین خدمات را از ما دریافت نمایید.
مشاوره و برنامه ریزی مرحله های درمان
در جلسه اولی که به متخصص ایمپلنت مراجعه می کنید، اول شرایط شما را با توجه به عکس هایی که ازشما گرفته شده بررسی و طرح درمان به شما گفته می شود. در این طرح درمان، نوع و برند ایمپلنت، هزینه درمان، تاریخ و زمان جراحی و ساعت وابسته به شرایط شما مقرر می گردد.
درمان های لازم پیش از جراحی ایمپلنت
در برخی اوقات امکان دارد که یک سری از درمان هایی مانند کشیدن دندان، پیوند استخوان، سینوس لیفت و… قبل از جراحین یاز باشد.
اگر شدنی باشد همزمان با کشیدن دندان عمل ایمپلنت انجام می شود که این بستگی به شرایط درمانی فرد دارد که متخصص ان را چگونه تشخیص دهد.

جراحی ایمپلنت دندان
جراحی ایمپلنت عملا سخت ترین مرحله ایمپلنت دندان به شمار می رود و بیشتر افراد درباره کاشت ایمپلنت دندان کنجکاو هستند. در اول کار در این مرحله بی حسی به شما تزریق می کنند و بعد از زدن بی حسی برش کوچکی روی لثه شما ایجاد می شود که متخصص به استخوان ایمپلنت شما دسترسی پیدا نماید.
پس از ان یک سوراخ کوچکی در داخل استخوان قرار می گیرد و پایه ایمپلنت مانند یک پیچ داخل استخوان فک شما جا می گیرد و سپس لثه شما اگر نیاز باشد بخیه می شود. در اینجا عملا جراحی ایمپلنت تمام شده و مراقبت ها و توصیه های لازم به شما ارائه می شود.
جوش خوردن پایه ایمپلنت و بستن هیلینگ
پس از جراحی ایمپلنت مدت زمانی نیاز دارید که پایه ایمپلنت با استخوان فک مثل ریشه دندان جوش بخورد. بعد از بخیه خوردن شما می توانید به یک متخصص مراجعه کنید تا وضعیت لثتان را به صورت کامل بررسی نماید و هیلینگ بر روی آن برای فرمدهی به لثه دندان شما بسته شود.

مرحله قالب گیری ایمپلنت دندان
قالب گیری ایمپلنت دندان به تعداد و نوع روکش ایمپلنت متفاوت خواهد بود و در مرکز ایمپلنت با تکنولوژی بالا، از روش قالب گیری درست به شکل دیجیتال انجام خواهد شد.
در روش قالب گیری غیر دیجیتال، اول یک اباتمنت مخصوص را روی پایه می بندید و سپس یک تری در داخل دهان قرار می گیرد. پس از ان مواد قالب گیری در درون تری تزریق شده و فرم گرفته می شود. این کار برای مشخص شدن جاها و زاویه پایه، وضعیت لثه و دندان های مجاور می شود.

مرحله لابراتور ایمپلنت دندان
بعد از انجام ایمپلنت دندان قالب ها به لابراتور ارسال خواهد شد. در لابراتور روکش ایمپلنت دندان به صورت سفارشی تولید شده و پس از تولید به مرکز ایمپلنت دندان شما ارسال خواهد شد.

مرحله نصب و گذاشتن روکش ایمپلنت
بعد از ارسال روکش توسط لابراتور، اباتمنت روی پایه ایمپلنت شما بسته خواهد شد. اباتمنت یک قطعه رابط میان روکش ایمپلنت و پایه می باشد. بعد از بستن اباتمنت، روکش اباتمنت بر روی ان قرار می گیرد و مرحله ایمپلنت دندان شما به پایان می رسد.
بدون دیدگاه