بههترین مسکن برای درد ایمپلنت

مسکن قوی برای درد ایمپلنت

مسکن قوی برای درد ایمپلنت به شرایط بدنی فرد میزان تحمل درد بیماری‌های زمینه‌ای حساسیت‌ها و غیره بستگی دارد که به دست پزشک تجویز خواهد شد. برای دریافت خدمات ایمپلنت دندان در سعادت اباد می توانید با کینگ دنتال در تماس باشید.

مسکن ناپروکسن:

این دارو یک داروی ضد التهابی به شمار می‌رود که معمولاً به دو نوع معمولی و سدیم تجویز می‌شود کنای سدیم آن سرعتش از معمولی بیشتره و آن را به عنوان یک مسکن ایمپلنت می‌شناسند.

ناپروکسن سدیم در کم شدن درد و التهاب پس از جراحی در این پلنت دندان از استامینوفن بهتر عمل میکند.

اگر حساسیت‌های خونی آسم بیماری‌های قلبی فشار خون بالا بیماری کبدی سابقه سکته مغزی مشکلات روده و معده دارید قبل از استفاده از این دارو پزشک خود را در جریان قرار بدهید.

 

مسکن ایبوپروفن:

این دارو برای تسکین روماتیسم مفصلی میگرن تسکین درد بعد از جراحی ایمپلنت استفاده می‌شه که ژلوفن نیز یکی از نام‌های تجاری این دارو به شمار می‌رود.

افرادی که دچار سابقه آسم و تنگی نفس سابقه خونریزی معده و اختلالات خونی هستند قبل از مصرف این دارو حتماً حتماً با پزشک خود صحبت داشته باشد.

ایبوپروفن

 مسکن استامینوفن:

یک مسکن محبوب برای کم شدن تب استفاده میشه این دارو بیشتر برای دردهای متوسط تا خفیف استفاده می‌شه اگر به استامینوفن حساسیت دارید و در دوره بارداری هستید یا اینکه بیماری‌های کلیوی دارید قبل از صفحه استامینوفن با پزشک خود مشورت کنید.

استامینوفن

 

مسکن نوافن:

مسکن نوافن یک مسکن ضد التهابی غیر استروئیدی می‌باشد این دارو از سه ماده ایبوپروفن استامینوفن و کافئین تشکیل شده و برای دردهای کم در نقاط متفاوت بدن استفاده می‌شود.

یک داروی مناسب برای کم شدن درد بعد از مصرف بعد از عمل ایمپلنت دندان می‌باشد.

 

نوافن

مفنامیک اسید:

یک داروی ضد التهابی که در دردهای دندانپزشکی کاربرد زیادی دارد مصرف این دارو نهایتاً ۶ روز می‌باشد و سبب آلودگی در افراد نمی‌شود.

افرادی که بیماری‌های کلیوی کبده یا معده دارند قبل از مصرف این دارو با پزشک خود مشورت کنند همینطور مصرف این دارو در سه ماه سوم بارداری اصلاً پیشنهاد نمی‌شود.

 

آمپول کترولاک:

کتولاک یک مسکن ضد درده که برای دردهای متوسط تا خیلی زیاد پیشنهاد میشه این دارو خیلی محدودیت داره و با حساسیت خیلی زیادی توسط پزشک تجویز می‌شود.

پیشنهادهای ما برای مصرف مسکن‌های ایمپلنت

  • حتماً جراح ایمپلنت خود را در جریان همه بیماری‌ها داروهای مصرفی و حساسیت‌هایی که دارید قرار دهید و پس از عمل درباره استفاده از مسکن‌ها هم با او مشورت کنید.
  • بدون توصیه دکتر هیچ دارویی تا حدالمقدور استفاده نکنید.
  • فاصله زمانی بین آنها و رعایت دستورالعمل خیلی مهم است چرا که مصرف زیادی یک دارو می‌تواند به بدن شما آسیب ایجاد کند و مقاومت شما را از هم بشکند.
  • درد بعد از ایمپلنت زیاد نیست و به جراحی دوباره نیاز نداره
  • از داروهای ترکیبی مسکن برای تسکین درد ایمپلنت استفاده کنید

Amirziaeiمشاهده نوشته ها

Avatar for amirziaei

سلام، بنده امیر حسین ضیایی هستم 6 سال در زمینه تولید محتوا و سئو کار کردم و اکنون در زمینه محتوا نویسی و سئو برای کلینیک دندانپزشکی سعادت اباد کینگ دنتال فعالیت دارم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *